«Діаменю» рецепт “Котлети зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
177 ккал
– 2 курячих філе
– 200 г замороженої стручкової квасолі
– 1 головка цибулі
– 3 ст. висівок
– 1 яйце
– сіль на смак
Крок 1
Стручкову квасолю попередньо розморожую. Куряче філе мою, нарізаю великими шматками і подрібнюю у блендері.
Крок 2
Також у блендері подрібнюю нарізані квасолю і цибулю. Змішую масу з курячим фаршем. Додаю висівки та яйце. Все ретельно перемішую.
Крок 3
Застилаю деко папером для випічки, трохи присипаю борошном. Формую котлети та викладаю на лист. Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку та випікаю близько 20 хвилин до готовності. Один раз за цей час перевертаю.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…