Калорійність

Ковбаски з овочами

«Діаменю» рецепт “Ковбаски з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1 ХО
141 ккал

Інгредієнти

– 80 г фаршу
– перепелине яйце
– по 1 невеликій моркві та цибулі
– 30 г кабачка
– 1 ч. л. з верхом вівсяних пластівців
– кмин
– часник
– зелень
– морська сіль – на смак

Покрокове приготування ковбасок з овочами

Крок 1

Моркву, цибулю та кабачок натираю на дрібній тертці, щоб вийшло приблизно по одній чайній ложці кожного продукту.

Крок 2

З’єдную овочі з фаршем, додаю яйце, подрібнений часник, вівсяні пластівці (бажано змолоти), зелень, кмин, сіль. Якщо фарш сухуватий, можна влити трохи води. Перемішую, даю трохи постояти.

Крок 3

Формую ковбаски. Готую на пару близько 30 хв. Подаю з овочами (наприклад, із зеленим горошком)

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ковбаски з овочами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago