Перейти до вмісту
Головна » Крем-суп із цвітної капусти

Крем-суп із цвітної капусти

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Крем-суп із цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 качан цвітної капусти (бл. 1 кг)
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 л молока
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 200 мл жирної сметани
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ сухарики з білого хліба
    ❯ свіжа зелень

    Покроковий процес приготування крем-супу

    Крок 1

    Капусту вимити та розібрати на суцвіття. Картоплю та цибулю очистити та нарізати кубиками.

    Крок 2

    У глибокому сотейнику обсмажити на олії цибулю до прозорості. Влити молоко та довести його до кипіння. Додати картоплю та капусту. Посолити і поперчити до смаку і готувати 20 хв під кришкою на повільному вогні.

    Крок 3

    Готовий суп зняти з вогню, додати сметану та пюрувати за допомогою занурювального блендера.

    Крок 4

    Суп розлити по порційним чашкам. Подати гарячим із сухариками та свіжою зеленню. Добре поперчити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем-суп із цвітної капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *