Рецепт “Крем-суп із цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 качан цвітної капусти (бл. 1 кг)
❯ 2 бульби картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 1 л молока
❯ 20 г вершкового масла
❯ 200 мл жирної сметани
❯ сіль
❯ перець
Для подачі:
❯ сухарики з білого хліба
❯ свіжа зелень
Покроковий процес приготування крем-супу
Крок 1
Капусту вимити та розібрати на суцвіття. Картоплю та цибулю очистити та нарізати кубиками.
Крок 2
У глибокому сотейнику обсмажити на олії цибулю до прозорості. Влити молоко та довести його до кипіння. Додати картоплю та капусту. Посолити і поперчити до смаку і готувати 20 хв під кришкою на повільному вогні.
Крок 3
Готовий суп зняти з вогню, додати сметану та пюрувати за допомогою занурювального блендера.
Крок 4
Суп розлити по порційним чашкам. Подати гарячим із сухариками та свіжою зеленню. Добре поперчити.