«Діаменю» рецепт “Крем-суп із гарбуза з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
93 ккал
– 400 г гарбуза
– 3 яблука
– 3 картоплини
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 зубки часнику
– 2 ст. лимонного соку
– 1 гострий перець
-1 ст. молока
– мелений імбир
– мускатний горіх
– сіль
– запашний перець
– зелень – на смак
– 2 ст. оливкової олії
Крок 1
Гарбуз, морква та картопля нарізаю середніми шматочками. Яблука очищаю від шкірки та насіння і нарізаю довільно. Цибулю, часник та перець подрібнюю. Пасерую цибулю і часник на олії.
Крок 2
Вливаю 4 ст. води, доводжу до кипіння, зменшую вогонь та під закритою кришкою тушу 10 хвилин. Додаю овочі і яблуко, перемішую та заливаю окропом. Тушу під кришкою пів години.
Крок 3
Збиваю блендером. Вливаю кип’ячене молоко, кілька крапель лимонного соку, солю, перчу та доводжу до кипіння.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…