Рецепт “Крем-суп із пастернаку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 800 г кореневого пастернаку
❯ 50 г вершкового масла
❯ 300 мл молока
❯ 200 мл вершків
❯ 12 тонких скибочок сала з Колонати
❯ 6 гуртків гострої чорізо
❯ 50 г тертого сиру
❯ кілька стебел зеленої цибулі
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування крем-супа із пастернаку

Крок 1

Пастернак очистити, вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. У каструлі з товстим дном залити
пастернак молоком і долити холодною водою до краю посуду.

Крок 2

Пастернак трохи посолити, довести до кипіння і варити. під кришкою на повільному вогні 45 хв. Надлишок рідини злити в окрему ємність і зберегти: вона може стати в нагоді, щоб зробити крем-суп рідкішим

Крок 3

В окремому посуді довести до кипіння вершки та зняти з вогню. Відварений пастернак пюрувати за допомогою занурювального блендера, додавши вершкове масло та вливаючи порціями гарячі вершки. Пюре посолити та поперчити до смаку та до подачі на стіл зберегти гарячим.

Крок 4

Сало нарізати довгими смужками та обсмажувати на гарячій сковороді на середньому вогні 5 хв: скибочки повинні добре підрум’янитися. Смажене сало перекласти в інший посуд.

Крок 5

На жирі з-під сала обсмажувати кружки чоризо до хрускоту. Обсмажену чорізо перекласти в інший посуд, злегка
остудити та поламати. Жир з-під сала та чоризо зберегти.

Крок 6

Стебла зеленої цибулі промити, обсушити та нарізати дрібними кільцями. Готовий крем-суп розлити за порційними тарілками. У кожну порцію покласти трохи обсмаженого сала та чоризо, влити жир з-під сала. Посипати суп
тертим сиром. Подати крем-суп гарячим, посипавши нарізаною зеленою цибулею. До супу подати грінки із білого хліба. За бажанням доповнити страву рубаною зеленню петрушки.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем-суп із пастернаку. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago