«Діаменю» рецепт “Крем з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
160 ккал
– 1 авокадо
– 2 ст. лимонного соку
– 2 ч. л. лимонної цедри
– 100 г м’яти
– 2 ст. шпинату
– порошок стевії – на смак
– 1/4 ст. води
Крок 1
Очищаю авокадо, дістаю кісточку та нарізаю дрібними кубиками. Натираю на тертці цедру лимона, з самого лимона вичавлюю сік. М’яту та шпинат рву руками. Зелень краще брати свіжу.
Крок 2
Усе інгредієнти поміщаю в блендер та подрібнюю. Доводжу суміш до консистенції сметани.
Така паста добре поєднується з фруктами (яблуками, грушею, сливою), але може бути самостійною стравою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…