«Діаменю» рецепт “Крем з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
160 ккал

Інгредієнти

– 1 авокадо
– 2 ст. лимонного соку
– 2 ч. л. лимонної цедри
– 100 г м’яти
– 2 ст. шпинату
– порошок стевії – на смак
– 1/4 ст. води

Покрокове приготування крему з авокадо

Крок 1

Очищаю авокадо, дістаю кісточку та нарізаю дрібними кубиками. Натираю на тертці цедру лимона, з самого лимона вичавлюю сік. М’яту та шпинат рву руками. Зелень краще брати свіжу.

Крок 2

Усе інгредієнти поміщаю в блендер та подрібнюю. Доводжу суміш до консистенції сметани.

Така паста добре поєднується з фруктами (яблуками, грушею, сливою), але може бути самостійною стравою.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем з авокадо. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago