«Діаменю» рецепт “Креветки у часниковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
58 ккал
❯ 400 очищених великих креветок
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 ст.л. оливкової олії
❯ 1 ст. соєвого соусу
❯ сік половини лимона
❯ сіль, перець та зелень на смак
Крок 1
На сковороді розігріваю оливкову олію. Часник очищаю та дрібно нарізаю.
Крок 2
Викладаю в сковороду та обсмажую його до золотистого кольору. Додаю креветки на сковороду та обсмажую їх до готовності (три-чотири хвилини).
Крок 3
Вливаю соєвий соус, лимонний сік, солю, перчу та перемішую. Подаю креветки, посипавши рубаною свіжою зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…