Закуски

Кріпінети з птиці в беконі

Рецепт “Кріпінети з птиці в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 ГОДИНИ 20 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 4 курячі стегна (без шкіри та кістки)
❯ 8 тонких скибочок бекону
❯ 200 г рубаної курячої грудки
❯ 25 г сушених грибів
❯ 200 г шпинату
❯ 100 мл білого сухого вина
❯ 1 велика цибулина шалота
❯ 1 зубок часнику
❯ оливкова олія
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування кріпінет

Крок 1

Приготувати начинку. Гриби замочити у холодній воді на 30 хв, промити на ситі та дати воді стекти. Шпинат промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. Часник очистити.

Крок 2

Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на 3 ст. л. оливкової олії до прозорості. Додати гриби, посолити, поперчити та готувати 3 хв.

Крок 3

Влити вино і готувати, поки рідина повністю не випарується. Покласти шпинат та часник і готувати, перемішуючи, 1хв. Сковороду зняти вогню і дати масі охолонути. Охолола масу перемішати з рубаною куриною грудкою, посолити та поперчити до смаку.

Крок 4

Стегна натерти сіллю і перцем, викласти на робочу поверхню внутрішньою стороною нагору. Покласти по центру стегон начинку, відступивши з довгих країв по 2-3 см. з начинкою згорнути в рулетики, обернути кожну скибочкою бекону та зафіксувати кулінарною ниткою.

Крок 5

Духовку нагріти до 120 °. Викласти вироби у змащену олією форму для запікання та готувати 40 хв.

Крок 6

На сковороді нагріти 2 ст. л. рослинної олії та обсмажувати запечені крепінети на повільному вогні до золотистого кольору. Подати гарячими.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Кріпінети з птиці в беконі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago