Рецепт “Крокети картопляні з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4–6 ПОРЦІЙ
❯ 500 г готового картопляного пюре
❯ 125 г тертого сиру
❯ 2 яйця
❯ 1 зубок часнику
❯ 120 г борошна
❯ 150 г вареної шинки
❯ 1/4 стручка солодкого перцю
❯ 100 г панірувальних сухарів
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування крокетів
Крок 1
Часник очистити та потовкти з щіпкою солі. У глибокій мисці картопля розім’яти з 1 яйцем, 60 г борошна і сиром, додати часник із сіллю, поперчити.
Крок 2
Шинку та солодкий перець нарізати дрібними кубиками та підмішати у картопляну масу. Вологими руками сформувати з картопляної маси невеликі кульки.
Крок 3
Яйце, що залишилося, розбовтати вилкою. Борошно (60 г) та сухарі насипати рівним шаром у плоскі тарілки.
Крокети обваляти в борошні, вмочити у яйце і густо запанувати у сухарях.
Крок 4
На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії та обсмажувати крокети до золотистого кольори з усіх боків. Подати гарячими з йогуртовим чи сметанним соусом.