Рецепт “Крокети з картоплі з абрикосами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хв.
У 1 порції: 300 ккал
НА 4 ПОРЦІЇ
– 1 кг картоплі
– 1 яйце
– 80 г борошна
– 80 г манної крупи
– 12 абрикосів
– 12 маленьких кубиків цукру
– 100 г вершкового масла
– 100 г панірувальних сухарів
– 50 г мелених лісових горіхів
– цукрова пудра та мелена кориця для посипання
Крок 1
Картоплю відварити до готовності, воду злити. Бульби розім’яти, перемішати з яйцем, борошном та манною крупою. Замісити тісто і поділити на 12 частин.
Крок 2
Кожен абрикос розрізати навпіл, кісточки видалити. В половинки покласти по шматочку цукру і скласти, щоб вийшов “цілий” плід. Покрити картопляним тестом, щоб вийшли кульки.
Крок 3
У великій каструлі довести до кипіння воду, посолити, покласти кульки та варити 10 хв. У сковороді розпустити олію і при помішуванні підрум’янити сухарі змішані з горіхами. Кульки обваляти в суміші, що вийшла, і посипати пудрою з корицею.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…