Рецепт “Кростіні з грушами та блакитним сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 1 багет
❯ 2 груші
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 150 г сиру з блакитною пліснявою
❯ жменя рубаних ядер волоських горіхів
❯ 2–3 ст. л. рідкого меду
❯ 100 мл оливкової олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Багет нарізати тонкими косими скибочками, викласти на лист в один шар, збризкати олією, злегка посолити, поперчити та підсушувати в духовці до легкого золотистого кольору. Дати охолонути.
Крок 2
Груші вимити, обсушити, нарізати тонкими поздовжніми скибочками та збризкати соком лимона. Сир скришити.
Крок 3
Викласти на хліб груші, розподілити сир, горіхи, посолити, поперчити та полити медом.
ПРАВИЛА ВИБОРУ
Для десертної подачі ідеальні ніжні соковиті груші сортів “дюшес” чи “конферанс”. Для запікання, приготування закусок і салатів краще вибрати груші злегка твердуваті, можливо, навіть трохи недозрілі. Щоб нарізана груша не потемніла, збризкайте її соком лимона.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…