Рецепт “Круглі цукіні із вершковою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 8 порції:
❯ 8 круглих цукіні
❯ 8 тонких скибочок копченої грудинки
❯ 150 мл жирних вершків
❯ 200 г тертого сиру
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 8 листків шавлії
❯ 2 ст. л. панірувальних сухарів
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Цибулину очистити та порубати. Цукіні вимити, обсушити, у кожного зрізати верхівку і вибрати м’якуш, залишивши стінки завтовшки до 1 см. М’якуш порубати. Грудинку нарізати тонкими смужками.
Крок 2
На сковороді на гарячій олії обсмажувати грудинку, цибулю та обраний м’якуш бл. 7 хв. Додати в масу сухарі, тертий сир, влити вершки та добре перемішати. Масу довести до кипіння і, перемішуючи, готувати 5 хв. Посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
Духовку нагріти до 190 °. Підготувати форму для запікання. Цукіні всередині трохи посолити та поперчити, разом із кришечками натерти олією. Всередину кожного цукіні покласти лист шавлії.
Крок 4
Наповнити цукіні начинкою, поставити у форму та накрити кришечками. Запікати 40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…