Рецепт “Крильця з соусом барбекю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Крильця 1 кг
– Апельсин 1 шт.
– Імбир 20 г
– Часник 5-6 зуб.
– Соєвий соус 150 мл
– Рослинна олія 30 мл
– Мелений коріандр 1ч.л.
– Копчена паприка 1ч.л.
Інгредієнти для глазурі:
– Чилі соус 1 ст.л.
– Барбекю соус 2 ст.л.
– Гірчиця 1 ч.л.
– Копчена паприка 1 ч.л.
– Куркума (за бажанням) – для кольору
Крок 1
Приготуємо маринад. Витискаємо сік одного апельсина. Натираємо у нього 20 грамів імбиру. Видавлюємо 5-6 зубчиків часнику. Далі додаємо 4 ст. соєвого соусу, 2 ст.л. рослинної олії та перемішуємо. Тепер додаємо 1 ч.л. меленого коріандру та 1 ч.л. копченої паприки. Ретельно перемішуємо.
Крок 2
Готуємо до маринаду крильця, миємо, чистимо. Відправляємо крильця в маринад і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою та відправляємо в холодильник на 3-24 години.
Крок 3
Мариновану курку викладаємо на пергамент. Відправляємо в духовку за 180 градусів приблизно 15 хвилин.
Крок 4
Поки курка запікається, приготуй глазур. У 1 ст. л. чилі соусу додаємо 2 ст.л. гострий соус барбекю. 1 ч. л. гірчиці, 1 ч.л. копченої паприки та трохи куркуми. Ретельно перемішуємо.
Крок 5
Готові крильця добре вимочуємо в глазурі та відправляємо назад у духовку на 10-15 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…