Калорійність

Кукурудзяні чипси з соусом

Рецепт “Кукурудзяні чипси з соусом сальса з помідорів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 17 г білків,
25 г жирів, 60 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
❯ 4 помідори
❯ 1 подрібнений перець чилі
❯ 2 ст. л. мелених сушених томатів
❯ 1 ст. л. соку лайма
❯ щіпка коричневого цукру
❯ сіль
❯ соус табаско
❯ 400 г кукурудзяних чипсів тортилья
❯ 100 г сиру чедер
❯ 200 г сметани

Покроковий процес приготування кукурудзяних чипсів з соусом

Крок 1

Для сальси зелену цибулю нарізати кільцями, помідори – кубиками. Змішати з чилі, меленими томатами, соком лайма та цукром. Посолити, приправити табаско та наполягати 1 год.

Крок 2

Чипси викласти на вистелений папером для випікання лист, посипати тертим сиром та запікати в духовці 5 хв при 160°. Подати з томатною сальсою та сметаною.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Кукурудзяні чипси з соусом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago