Рецепт “Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 50 г полентів швидкого приготування
❯ 100 г кукурудзяного борошна
❯ 100 г пшеничного борошна
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 250 мл молока
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 2 яйця
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1/4 цукіні
❯ 100 г фети
❯ жир для змащування форм
❯ сіль
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Форми змастити жиром.
Крок 2
Фету, солодкий перець без насіння та очищений цукіні нарізати дрібними кубиками.
Крок 3
У мисці обидва види борошна перемішати з полентою та розпушувачем, додати овочі, злегка посолити. Яйця розбовтати з молоком та оливковою олією та, вливаючи до борошняної суміші, вимісити тісто. Додати в тісто фету, швидко перемішати та розкласти по формах, наповнивши їх на 2/3. Випікати 20 хв.
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…