Рецепт “Кулеб’яка з листкового тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г філе горбуші
❯ 500 г готового листкового тіста
❯ 200 г шпинату
❯ 2 варені яйця
❯ 1 сире яйце
❯ 4 ст. л. вершків
❯ 1 цибулина
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Крок 1
Шпинат промити, перебрати та обсушити. Цибулину очистити, нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати шпинат і готувати, поки листя не опаде.
Крок 2
Половину риби нарізати кубиками та в мисці збризкати соком лимона. Решту риби подрібнити за допомогою блендера, влити вершки та добре збити.
Крок 3
Варені яйця розім’яти виделкою. Посолити та поперчити.
Крок 4
Тісто розкотити в пласт завтовшки 5 мм і намазати його рибною масою. Викласти нарізану кубиками рибу, шпинат із цибулею та яйця і згорнути у щільний рулет.
Крок 5
Духовку нагріти до 200 °. Рулет перекласти на вистелений пергаментом лист, змастити сирим яйцем і випікати
бл. 40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…