Рецепт “Курка фарширована сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 50 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки (бл. 1,5 кг)
❯ 100 г вершкового масла
❯ прибл. 250 г білого хліба
❯ 180 г домашнього сиру
❯ 200 мл оливкової олії
❯ 700 г дрібної картоплі
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та варити в киплячій підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю обсушити та викласти
у глибоку форму, змащену олією.
Крок 2
Хліб скришити та розім’яти із сиром. Влити 3 ст. л. оливкової олії, посолити, поперчити, перемішати та залишити при кімнатній температурі.
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. Глибоку форму для запікання змастити олією. Вершкове масло розм’якшити.
Крок 4
Курку натерти сіллю та перцем, добре обмазати вершковим маслом і викласти у форму на картоплю. Нафарширувати тушку сирно-хлібною масою і влити у форму решту оливкова олія. Запікати птаха 1 год 30 хв, іноді поливаючи жиром її та картопля.
Крок 5
Готову птицю перекласти на блюдо. Картоплю очистити та розім’яти в пюре, додавши жир, що утворився у формі. Птах подати гарячою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…