«Діаменю» рецепт “Курка у банці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
183 ккал

Інгредієнти

– Тушка курки (1,5-2 кг)
– 2 помідори
– 1 цибулина
– 1 стручок солодкого перцю
– сіль, прянощі – на смак

Покрокове приготування курки у банці

Крок 1

Курку розрізаю на порційні шматки, складаю в 3-літрову банку шарами: м’ясо, сіль, прянощі, цибулю, нарізану півкільцями, помідори – кружальцями, перець – смужками.

Крок 2

Чергую шари, доки банку не заповниться, накриваю металевою кришкою (без гумки) або фольгою.

Крок 3

Ставлю в холодну духовку на решітку або деко, тушу при 260 градусах 1,5 години.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Курка у банці. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago