«Діаменю» рецепт “Курка у банці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
183 ккал
– Тушка курки (1,5-2 кг)
– 2 помідори
– 1 цибулина
– 1 стручок солодкого перцю
– сіль, прянощі – на смак
Крок 1
Курку розрізаю на порційні шматки, складаю в 3-літрову банку шарами: м’ясо, сіль, прянощі, цибулю, нарізану півкільцями, помідори – кружальцями, перець – смужками.
Крок 2
Чергую шари, доки банку не заповниться, накриваю металевою кришкою (без гумки) або фольгою.
Крок 3
Ставлю в холодну духовку на решітку або деко, тушу при 260 градусах 1,5 години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…