«Діаменю» рецепт “Курка в гарбузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
123 ккал
– 1 тушка курки
– 1 невеликий гарбуз
– 1 ст. дикого рису
– 1 стебло цибулі-порею
– 3 ст. оливкової олії
– сіль та мелений перець – на смак
Крок 1
Рис замочую на дві години, зливаю воду та промиваю під проточною водою. Даю воді закипіти, солю, перчу, всипаю крупу. Варю протягом 15 хвилин. Зливаю воду.
Крок 2
У гарбузі зрізаю верхівку, відступивши 5 см від плодоніжки, дістаю насіння та м’якуш. Цибулю нарізаю кільцями, обсмажую на сковороді з додаванням олії. Перемішую цибулю з рисом
Крок 3
Курячу тушку розрізаю на вісім порційних частин, видаливши шкіру та жир. Усередину гарбуза укладаю шарами рису з цибулею, потім шматки курки. Поливаю рештою олією, накриваю зрізаною верхівкою
Крок 4
Запікаю в духовці за температури 160 градусів 2 години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…