«Діаменю» рецепт “Курка в кокосовому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
118 ккал
Інгредієнти
❯ 500 г курячого філе
❯ банку кокосового молока
❯ цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ паста карі
❯ сіль і перець
Покрокове приготування курки в кокосовому соусі
Крок 1
Очищаю і дрібно нарізаю цибулину та зубчики часнику. Обсмажую цибулю та часник до золотистого кольору.
Крок 2
Додаю нарізане кубиками куряче філе. Додаю карі пасту, заливаю кокосовим молоком, солю, перчу і тушу до готовності.
Крок 3
Подаю з салатом зі свіжих овочів та зелені.