«Діаменю» рецепт “Курка з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
195 ккал
– 400 г курячого філе
– 1 авокадо
– 2-3 свіжі огірки
– 1 яблуко
– 4 ст. л. несолодкого йогурту
– 1 ч. л. лимонного соку
– сіль, зелень та прянощі – на смак
Крок 1
Куряче філе відварюю до готовності, даю охолонути та розбираю на дрібні волокна.
Крок 2
Авокадо мою, очищаю від шкірки, витягаю кісточку і нарізаю кубиками. Огірки мою, яблука мою та очищаю. Обидва інгредієнти нарізаю тонкою соломкою.
Крок 3
Додаю нарізані овочі та фрукти до подрібненого курячого м’яса. Заправляю салат легкий йогурт без добавок. Додаю сік лимона та прянощі на смак. Прикрашаю страву зеленню. Підійдуть кріп, петрушка, кінза та зелена цибуля
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…