«Діаменю» рецепт “Курка з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
130 ккал
❯ 2 курячі грудки
❯ головка броколі
❯ 1 морква
❯ головка цвітної капусти
❯ 2 ст. малосолоного соєвого соусу
❯ 1 ст. оливкової олії
❯ 1 ч.л. свіжого імбиру
❯ 1 ч.л. подрібненого часнику
Крок 1
Нарізаю курячу грудку на невеликі шматочки. Розігріваю оливкову олію на сковороді. Обсмажую курку до золотистої скоринки.
Крок 2
Додаю нарізані овочі (броколі, моркву, цвітну капусту) та обсмажую їх разом із куркою близько 5 хвилин.
Крок 3
В окремій мисці змішую соєвий соус, імбир і часник, додаю масу в сковороду і тушку всі разом п’ять-сім хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…