«Діаменю» рецепт “Курка з цитрусовими” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
130 ккал
– 1 курка
– 5 мандаринів
– 1 лимон
– 3 зубки часнику
– 1 ч. л. паприки меленої
– по 1 ч. л. базиліка та чебрецю сушеного
– 1 ч. л. перцю чорного
– сіль на смак
Крок 1
Мандарини та лимон мою і нарізаю разом зі шкіркою на дрібні шматочки. Часник очищаю та пропускаю через прес. Змішую прянощі, часник і сіль.
Крок 2
Курку натираю сумішшю прянощів та спецій. Начиняю тушку кількома шматочками лимона та мандарину. Ніжки курки зв’язую мотузкою.
Крок 3
Укладаю курку у форму для запікання, змащену невеликою кількістю олії. Зверху обкладаю шматочками цитрусових, що залишилися. Щільно накриваю фольгою і ставлю в розігріту до 200 градусів духовку на півтори години. Даю трохи охолонути та подаю до столу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…