«Діаменю» рецепт “Курка з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
131 ккал
Інгредієнти
❯ 450 г гарбуза
❯ 250 г курячого філе
❯ 20 г вершкового масла
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 ст.л. соку лимона
❯ 1 ч.л. сушеної петрушки
❯ 2 ст.л. рослинної олії
❯ сіль
❯ мелений перець
Покрокове приготування курки з гарбузом
Крок 1
Очищений гарбуз нарізаю кубиками. Філе нарізаю шматочками. З’єдную, солю, перчу. Додаю один зубчик часнику, пропущений через часник, лимонний сік. Перемішую. У сковороді нагріваю олію.
Крок 2
Викладаю гарбуз, куряче філе та обсмажую, постійно помішуючи, поки м’ясо не побіліє. Перекладаю все у форму для запікання та ставлю у розігріту до 180 град. духовку на 20-30 хвилин.
Крок 3
Розм’якшене вершкове масло змішую з подрібненим часником і сушеною петрушкою. Поливаю готову страву.