«Діаменю» рецепт “Курка з яблуками та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
237 ккал
– 2 курячих філе
– 2 яблука
– 100 г твердого сиру
– сіль, мелений перець, зелень петрушки – на смак
Крок 1
Духовку розігріваю до 180 градусів. Кожне куряче філе поділяю на 4-5 частин. Відбиваю м’ясо за допомогою
кулінарного молотка
Крок 2
Деко змащую рослинною олією і розкладаю на ньому куряче філе. Солю, перчу. Яблука очищаю від серцевини та шкірки, розрізаю на 4 частини. Натираю яблука на великій тертці.
Крок 3
На кожен шматочок філе викладаю натерті яблука і злегка притискаю. Твердий сир натираю на великій тертці та укладаю поверх яблук. Запікаю страву у розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. При подачі на стіл прикрашаю листочками петрушки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…