«Діаменю» рецепт “Курочка з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
125 ккал

Інгредієнти

– 400 г курячої грудки
300 г нуту
1 цибулина
1 морква
Сіль
перець
лавровий лист
сухий часник
орегано

Покрокове приготування курочки з нутом

Крок 1

Замочую нут на добу. Промиваю та відварюю на малому вогні близько 2-х годин. Наприкінці варіння солю.

Крок 2

Цибулю та моркву очищаю, нарізаю і пасерую на олії. Курячі грудки нарізаю невеликими шматочками. Додаю до цибулі та моркви.

Крок 3

Трохи обсмажую та додаю томатну пасту, 0,5 ст. теплої води та перемішую. Потім викладаю до м’яса нут, додаю прянощі та тушу близько 20 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Курочка з нутом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago