«Діаменю» рецепт “Курочка з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
125 ккал
– 400 г курячої грудки
300 г нуту
1 цибулина
1 морква
Сіль
перець
лавровий лист
сухий часник
орегано
Крок 1
Замочую нут на добу. Промиваю та відварюю на малому вогні близько 2-х годин. Наприкінці варіння солю.
Крок 2
Цибулю та моркву очищаю, нарізаю і пасерую на олії. Курячі грудки нарізаю невеликими шматочками. Додаю до цибулі та моркви.
Крок 3
Трохи обсмажую та додаю томатну пасту, 0,5 ст. теплої води та перемішую. Потім викладаю до м’яса нут, додаю прянощі та тушу близько 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…