«Діаменю» рецепт “Курочка з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
125 ккал
– 400 г курячої грудки
300 г нуту
1 цибулина
1 морква
Сіль
перець
лавровий лист
сухий часник
орегано
Крок 1
Замочую нут на добу. Промиваю та відварюю на малому вогні близько 2-х годин. Наприкінці варіння солю.
Крок 2
Цибулю та моркву очищаю, нарізаю і пасерую на олії. Курячі грудки нарізаю невеликими шматочками. Додаю до цибулі та моркви.
Крок 3
Трохи обсмажую та додаю томатну пасту, 0,5 ст. теплої води та перемішую. Потім викладаю до м’яса нут, додаю прянощі та тушу близько 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…