«Діаменю» рецепт “Куряча печінка з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
185 ккал
– 500 г курячої печінки
– 100 г цвітної капусти
– 100 г броколі та моркви
– 1 цибулина
– 2-3 зубчики часнику
– сіль
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Капусту мою і розбираю на суцвіття. Всі овочі опускаю в киплячу воду, проварюю близько 3-х хвилин, обсушую
Крок 2
Цибулю нарізаю півкільцями, часник очищаю і подрібнюю ножем. Цибулю і часник пасерую на олії. Додаю до сковороди печінку, обсмажую все на олії.
Крок 3
Викладаю відварену капусту та інші овочі, солю, додаю прянощі та тушу страву до готовності. Перед подачею
на стіл посипаю рубаною зеленню до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…