Калорійність

Куряче філе з аґрусом

«Діаменю» рецепт “Куряче філе з аґрусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
164 ккал

Інгредієнти

– Велике куряче філе
– 1 ст. аґрусу
– 1 ст. рослинної олії
– сіль
– перець та замінник цукру – на смак

Покрокове приготування курячого філе

Крок 1

Філе солю, перчу, залишаю маринуватися. Ягоди розрізаю навпіл, заливаю в сотейнику невеликою кількістю води, включаю малий вогонь

Крок 2

Доводжу до кипіння, додаю замінник цукру, трохи проварюю.

Крок 3

У чашу мультиварки вливаю рослинну олію, обсмажую нарізану невеликими шматочками курку по 5-7 хвилин з кожною сторони. Коли м’ясо трохи зарум’яниться, вливаю соус і готую близько 15 хвилин до загусання.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче філе з аґрусом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago