«Діаменю» рецепт “Куряче філе з баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
89 ккал
– 2 курячих філе
– 2 баклажани
– 3 томати
– 1 ст. рослинної олії
– сіль на смак
Крок 1
Баклажани мою і нарізаю кубиками. Куряче філе промиваю і також нарізаю кубиками. Розігріваю сковороду з олією, викладаю куряче філе і трохи обсмажую на середньому вогні близько п’яти хвилин.
Крок 2
Томати нарізаю невеликими часточками. Викладаю в сковороду до курки баклажани та томати.
Крок 3
Тушу близько 5 хвилин, овочі повинні пустити сік. Вливаю у сковороду 0,5 ст. води, солі. Накриваю кришкою
і тушку овочі з куркою на малому вогні близько 30 хвилин до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…