«Діаменю» рецепт “Куряче суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
134 ккал
– 800 г курячої грудки
– 4 яйця
– 2 ст. вівсяного борошна
– 1 цибулина
– 1/2 ст. молока
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Грудку і цибулину пропускаю через м’ясорубку, додаю 4 яєчні жовтки, вівсяне борошно, сіль і перець. Ретельно перемішую.
Крок 2
Білки збиваю до густої піни, обережно ложкою вводжу у фарш. Поступово вливаючи молоко, доводжу масу до консистенції сметани. У форму, застелену пергаментним папером, викладаю суміш і ставлю в розігріту до 200 градусів духовку.
Крок 3
Випікаю, знизивши температуру до 180 градусів, близько півтори години. За бажання, можна додати до фарш зелень, шматочки овочів (солодкий перець, зелений горошок тощо).
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…