«Діаменю» рецепт “Куряче суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
134 ккал

Інгредієнти

– 800 г курячої грудки
– 4 яйця
– 2 ст. вівсяного борошна
– 1 цибулина
– 1/2 ст. молока
– сіль, перець – на смак

Покрокове приготування курячого суфле

Крок 1

Грудку і цибулину пропускаю через м’ясорубку, додаю 4 яєчні жовтки, вівсяне борошно, сіль і перець. Ретельно перемішую.

Крок 2

Білки збиваю до густої піни, обережно ложкою вводжу у фарш. Поступово вливаючи молоко, доводжу масу до консистенції сметани. У форму, застелену пергаментним папером, викладаю суміш і ставлю в розігріту до 200 градусів духовку.

Крок 3

Випікаю, знизивши температуру до 180 градусів, близько півтори години. За бажання, можна додати до фарш зелень, шматочки овочів (солодкий перець, зелений горошок тощо).

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче суфле. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago