«Діаменю» рецепт “Курячі гомілки в арахісі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
180 ккал
– 10 курячих гомілок
– 200 г арахісу солоного
– 1 ст. л. сметани
– 1 ст. рослинної олії
– часник сушений мелений
– Перець чорний
– сіль на смак
– листя салату
Крок 1
Курячі гомілки мою, знімаю шкіру і відрізаю нижні суглоби. Складаю гомілки в миску, додаю сметану, рослинну олію, прянощі та сіль. Накриваю миску харчовою плівкою.
Крок 2
Залишаю на 30-40 хвилин. Арахіс подрібнюю у кавомолці. Деко застилаю фольгою, а на нього встановлюю
сітку. Кожну курячу гомілку обвалюю в арахісі та викладаю на сітку.
Крок 3
Кожну курячу гомілку обвалюю в арахісі та викладаю на сітку. Запікаю в духовці 35 хвилин за температури 200 градусів. Подаю, виклавши на листя салату
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…