Рецепт “Курячі грудки в горіховому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 6 курячих грудок
❯ 1 лимон
❯ 50 г панірувальних сухарів
❯ 2 яйця
❯ 70 г товчених волоських горіхів
❯ 1 ч. л. копченої паприки
❯ 6 ст. л. рослинної олії
❯ 4 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Лимон сполоснути гарячою водою та обсушити, цедру тонко натерти, віджати сік. Товчені горіхи перемішати
з цедрою, паприкою та панірувальними сухарями, насипати рівним шаром на плоску тарілку.
Крок 2
Курячі грудки промити та обсушити, злегка відбити та збризкати соком лимона, добре посолити та поперчити.
Підготовлені курячі грудки обваляти в борошні, вмочити у яйце і густо запанувати у суміші з горіхами. Помістити
у холодильник на 15 хв
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. Глибоку форму для запікання змастити олією. Вершкове масло розм’якшити.
Крок 4
У невеликій глибокій сковороді нагріти олію. Паніровані курячі грудки порційно викладати в киплячу олію та обсмажувати до золотистого кольори з усіх боків. Готові грудки за допомогою шумівки перекладати у форму для
запікання.
Крок 5
Духовку нагріти до 180 °. Форму з грудками помістити в гарячу духовку та запікати 12-15 хв. Подати гарячими з листяним салатом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…