Рецепт “Курячі грудки в густому паніруванні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 400 г курячої грудки без кісток
❯ 250 мл натурального йогурту
❯ 120 г кукурудзяних пластівців
❯ 2 ст. л. панірувальної маси панко
❯ 60 мл рафінованої рослинної олії
❯ 1 ч. л. каєнського перцю
❯ 1/2 ч. л. гранульованого часнику
❯ 1/2 ч. л. сушеної материнки
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Курячі грудки розрізати навпіл по товщині, викласти у глибоку миску і залити йогуртом із сіллю та перцем. Накрити
миску харчовою плівкою та маринувати м’ясо в холодильнику 1 год.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Форму вистелити пергаментом.
Крок 3
Пластівці перемішати з панко, додати материнку, кайєнський перець і часник, посолити, поперчити та подрібнити. Мариноване м’ясо обваляти в отриманій суміші та викласти на деко. Збризкати м’ясо рослинною олією і запікати 20хв.
Панко – традиційна японська панірувальна суміш для смаження у фритюрі, що складається з великої та повітряної сухарної крихти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…