Рецепт “Курячі грудки з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г курячої грудки
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. сушеного розмарину
❯ 250 мл курячого бульйону
❯ 50 г вершкового масла
❯ 2 зубки часнику
❯ сік 2 лимонів
❯ 75 мл сухого білого вина
❯ 1 лимон (нарізати кружальцями)
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Борошно перемішати з розмарином, щіпкою перцю і солі, обваляти в цій суміші курячі грудки. Часник очистити та порубати. Лимон нарізати тонкими кружальцями. Олію розтопити та влити у форму для запікання.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Курячі грудки викласти у форму, влити бульйон та олію, покласти часник, додати сік лимона та вино, посолити. Рідина у формі довести до кипіння і викласти на грудки нарізаний лимон. Форму поставити в духовку та готувати 30 хв, часто поливаючи соусом із форми. Грудки подати гарячими.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…