Рецепт “Курячі грудки з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г курячої грудки
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. сушеного розмарину
❯ 250 мл курячого бульйону
❯ 50 г вершкового масла
❯ 2 зубки часнику
❯ сік 2 лимонів
❯ 75 мл сухого білого вина
❯ 1 лимон (нарізати кружальцями)
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Борошно перемішати з розмарином, щіпкою перцю і солі, обваляти в цій суміші курячі грудки. Часник очистити та порубати. Лимон нарізати тонкими кружальцями. Олію розтопити та влити у форму для запікання.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Курячі грудки викласти у форму, влити бульйон та олію, покласти часник, додати сік лимона та вино, посолити. Рідина у формі довести до кипіння і викласти на грудки нарізаний лимон. Форму поставити в духовку та готувати 30 хв, часто поливаючи соусом із форми. Грудки подати гарячими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…