Рецепт “Курячі грудки з рисом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 42 г білків,
8 г жирів, 88 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 курячі грудки без шкіри (по 125 г)
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 4 ч. л. порошку каррі
❯ сіль
❯ 3 червоні цибулини
❯ 1 та 3/4 склянки рису басматі
❯ по щіпці меленої кориці та куркуми
❯ 2 ст. л. родзинок
❯ 140 г зеленого горошку
Покроковий процес приготування курячих грудок
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Грудки вимити, обсушити паперовим рушником, натерти карі, сіллю та змастити 1 стіл. ложкою олії. Цибулю очистити, нарізати восьмушками та злегка обсмажити на маслі, що залишилося.
Крок 2
У форму для запікання викласти цибулю, зверху помістити грудки. Влити пів склянки води, накрити форму алюмінієвою фольгою та запікати курку 35 хв.
Крок 3
Рис промити, насипати в каструлю, влити 3 склянки води, посолити та довести до кипіння. Додати прянощі, промити родзинки та варити на слабкому вогні 18 хв. За 6 хв до готовності підмішати горошок. Подати з куркою та цибулею.