Перейти до вмісту
Головна » Курячі котлети з кабачком

Курячі котлети з кабачком

    Курячі котлети з кабачком

    Рецепт “Курячі котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Куряча грудка 300гр
    – Кабачки 600гр
    – Часник 1 зубок
    – Яйця-1шт
    – Кукурудзяний крохмаль 30гр
    – Солодка паприка 1ч.
    – Зелень
    – Перець
    – Сіль
    – Олія для смаження

    Покроковий процес приготування курячих котлет з кабачком
    Курячі котлети з кабачком1

    Крок 1

    Чистимо кабачки та натираємо на великій тертці. Солимо і перемішуємо. Забираємо убік, щоб кабачки пустили сік.

    Курячі котлети з кабачком2

    Крок 2

    Розрізаємо курячі грудки на дві частини по товщині. Потім режим тонкі смужки. Тепер режим на дрібні кубики і потім рубаємо великим ножем.

    Курячі котлети з кабачком3

    Крок 3

    Видавлюємо у фарш зубок часнику та додаємо дрібно нарізану зелень. Додаємо одне яйце та крохмаль для зв’язування. Солимо, перчимо, додаємо солодку паприки та добре розмішуємо.

    Курячі котлети з кабачком4

    Крок 4

    Віджимаємо рідину з кабачків та відправляємо до м’яса. Добре перемішуємо до однорідної маси.

    Курячі котлети з кабачком5

    Крок 5

    Добре розігріваємо олію в сковороді, а потім робимо вогонь менше. Ложкою формуємо котлети та викладаємо на сковороду. Смажимо на маленькому вогні 2-3 хвилини з кожного боку. Готові котлети викладаємо на паперові рушники.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі котлети з кабачком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *