Рецепт “Курячі котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряча грудка 300гр
– Кабачки 600гр
– Часник 1 зубок
– Яйця-1шт
– Кукурудзяний крохмаль 30гр
– Солодка паприка 1ч.
– Зелень
– Перець
– Сіль
– Олія для смаження
Покроковий процес приготування курячих котлет з кабачком
Крок 1
Чистимо кабачки та натираємо на великій тертці. Солимо і перемішуємо. Забираємо убік, щоб кабачки пустили сік.
Крок 2
Розрізаємо курячі грудки на дві частини по товщині. Потім режим тонкі смужки. Тепер режим на дрібні кубики і потім рубаємо великим ножем.
Крок 3
Видавлюємо у фарш зубок часнику та додаємо дрібно нарізану зелень. Додаємо одне яйце та крохмаль для зв’язування. Солимо, перчимо, додаємо солодку паприки та добре розмішуємо.
Крок 4
Віджимаємо рідину з кабачків та відправляємо до м’яса. Добре перемішуємо до однорідної маси.
Крок 5
Добре розігріваємо олію в сковороді, а потім робимо вогонь менше. Ложкою формуємо котлети та викладаємо на сковороду. Смажимо на маленькому вогні 2-3 хвилини з кожного боку. Готові котлети викладаємо на паперові рушники.