Рецепт “Курячі котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Куряча грудка 300гр
– Кабачки 600гр
– Часник 1 зубок
– Яйця-1шт
– Кукурудзяний крохмаль 30гр
– Солодка паприка 1ч.
– Зелень
– Перець
– Сіль
– Олія для смаження
Крок 1
Чистимо кабачки та натираємо на великій тертці. Солимо і перемішуємо. Забираємо убік, щоб кабачки пустили сік.
Крок 2
Розрізаємо курячі грудки на дві частини по товщині. Потім режим тонкі смужки. Тепер режим на дрібні кубики і потім рубаємо великим ножем.
Крок 3
Видавлюємо у фарш зубок часнику та додаємо дрібно нарізану зелень. Додаємо одне яйце та крохмаль для зв’язування. Солимо, перчимо, додаємо солодку паприки та добре розмішуємо.
Крок 4
Віджимаємо рідину з кабачків та відправляємо до м’яса. Добре перемішуємо до однорідної маси.
Крок 5
Добре розігріваємо олію в сковороді, а потім робимо вогонь менше. Ложкою формуємо котлети та викладаємо на сковороду. Смажимо на маленькому вогні 2-3 хвилини з кожного боку. Готові котлети викладаємо на паперові рушники.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…