«Діаменю» рецепт “Курячі ніжки в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
183 ккал
– 8 курячих ніжок
– 2 великі цибулини
– 250 г майонезу
– 3 ст. оцту
– 1 ч. л. прянощів для шашлику
– 1 велике яблуко
– сіль
– перець
– рослинна олія
Крок 1
Ніжки мою, обсушую. Нарізаю цибулю кільцями, розминаю в мисці руками, додаю майонез, оцет, сіль, перець та прянощі, перемішую. Викладаю в маринад курячі ніжки, залишаю на 30 хвилин.
Крок 2
З яблука видаляю серцевину, нарізаю шматочками. Змащую форму рослинною олією, викладаю ніжки, засинаю яблуком. Додаю цибулю і трохи поливаю маринадом.
Крок 3
Ставлю в розігріту до 190 град. духовку, запікаю 50 хвилин, полив за цей час двічі маринадом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…