Рецепт “Курячі ніжки в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Курячі ніжки 1,5 кг
Маринад:
– Аджика 1 ст.л.
– Соєвий соус 100 мл
– Рослинна олія 2-3 ст.л.
– Сік 1 лимона
– Часник 5 зубчиків
Глазур:
– Кетчуп 5 ст.л.
– Солодкий чилі соус 1-2 ст.л.
– Гірчиця – за смаком
– Куркума 0.5 ч.л.
– Червона солодка паприка 0.5 ч.л.
– Мелений коріандр 0.5 ч.л.
Соус:
– Сметана чи грецький йогурт
– Майонез
– Аджика
Крок 1
Почнемо з маринаду. У 1 ст. аджики наливаємо трохи рослинної олії, соєвий соус та сік одного лимона. Далі видавлюємо 4-5 зубчиків часнику. Ретельно перемішуємо і відправляємо судна гомілки. Відправляємо маринуватися в холодильник на 3-10 годин.
Крок 2
Викладаємо курку на жаровню на пергамент. Готуємо за 180 градусів 30 хвилин.
Крок 3
Готуємо глазур. До кетчупу додаємо трохи солодкого чилі соусу (не обов’язково). Потім трохи гірчиці, 0,5 ч.л. куркуми, 0.5 ч.л. солодкої червоної паприки та 0.5 ч.л. коріандру. Все ретельно перемішуємо.
Крок 4
Відправляємо гомілки в глазур і добре перемішуємо. Якщо є сітка на жаровню, викладаємо курку на неї або можна просто на жаровню. Відправляємо до духовки на 15 хвилин за 180 градусів.
Крок 5
Приготуємо соус. У сметану додаємо майонез, аджику до смаку і ретельно перемішуємо.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…