Рецепт “Курячі ніжки в томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 223
Білки 18
Жири 17
Вуглеводи 2
– 770 г курячих гомілок
– 350 г соусу томатного для макаронів
– сіль, перець на смак
– будь-яка крупа та свіжі овочі
Крок 1
Промийте та просушіть курку. Крупу поставте варитися
Крок 2
Кожен шматок посоліть, намажте томатним соусом і складіть у глибоку посуд.
Крок 3
Долийте соус, що залишився, у посуд, щоб він покривав курку
Крок 4
Запікайте в духовці 7 хвилин при 220 градусах (за відсутності духовки тушкуйте в каструлі)
Крок 5
Потім накрийте фольгою та запікайте ще 20 хвилин при 180 градусах.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…