Рецепт “Курячі ніжки з айвою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 6 курячих ніжок
❯ 3–4 плоди айви
❯ сік 1/2 лимона
❯ 50 мл рослинної вершкового масла
❯ 1 стручок гострого червоного перцю
❯ сіль
❯ свіжомелена суміш перців
Крок 1
Айву вимити, обсушити та нарізати скибочками, видаляючи серцевини. Нарізану айву відразу збризкати соком лимона. Стручок гострого перцю вимити та обсушити.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 °. Курячі ніжки промити та обсушити, натерти сіллю та перцем. У жароміцній формі нагріти олію, покласти стручок перцю та обсмажувати кілька хвилин. Викласти в гарячу олію айву зрізом вниз та готувати 8–12 хв. Айву перевернути, м’якоть плодів злегка посолити та готувати ще прибл. 5 хв. Готову айву перекласти в інший посуд.
Крок 3
У форму, де обсмажувалась айва, викласти курячі ніжки. Стручок гострого перцю видалити, ніжки полити жиром, що зібрався у формі. Курячі ніжки запікати у духовці до готовності.
Крок 4
Наприкінці приготування викласти до курячих ніжок обсмажену айву та добре прогріти. Страву подати гарячою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…