Рецепт “Курячі ніжки з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 8 ПОРЦІЙ
❯ 500 г м’якоті гарбуза
❯ 8 курячих ніжок
❯ 250 мл курячого бульйону
❯ 8 зубків часнику
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. меду + 1 ч. л.
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 гілочка розмарину
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування курячіх ніжок
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Курячі ніжки злегка посолити, викласти у форму для запікання, влити 100 мл води та запікати, поки не випарується вся рідина. Температуру зменшити до 180 °, викласти до ніжок очищені зубки часнику. Збризкати ніжки та часник 1 ст. л. олії, ніжки змастити сумішшю рідкого меду та соєвого соусу та запікати 15 хв.
Крок 2
Листя розмарину обірвати та дрібно порубати. Гарбуз нарізати кубиками, злегка обсмажити у сковороді на 3 ст. л. олії та перекласти до ніжок. Присипати гарбуз розмарином, посолити, поперчити та влити бульйон.
Крок 3
Курячі ніжки з гарбузом та часником запікати 20-25 хв. За 5 хв до кінця приготування змастити ніжки 1 ч. л. меду із 1 ст. л. олії для утворення скоринки.