«Діаменю» рецепт “Курячі оладки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
198 ккал
❯ 300 г курячого філе
❯ 1 яйце
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. льняного борошна
❯ 1 ст. сметани
❯ 3 ст.л куркуми
❯ сіль, перець
Крок 1
Куряче філе промиваю під проточною водою, очищаю від плівок та хрящів. Нарізаю невеликими шматочками. Цибулину очищаю і дрібно нарізаю. Змішую філе з цибулею, сметаною, яйцем, борошном та куркумою.
Крок 2
Солю і перчу до смаку. Столовою ложкою викладаю фарш на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.
Крок 3
Обсмажую спочатку з одного боку, потім перевертаю і смажу до готовності під кришкою. Готові оладки подаю зі сметаною.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…