Рецепт “Курячі стегна в сливовому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 6 курячих стегон
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
❯ 2 гілочки чебрецю
Для соусу:
❯ 500 г слив (без кісточки)
❯ 1/2 цибулини
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 100 мл винного оцту
❯ 4 ст. л. соєвого соусу
❯ 1/2 ст. л. тертого імбиру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Стегна посолити, поперчити, викласти у форму та запікати 15 хв за 180°. Додати 1/3 слив, полити жиром з форми, поперчити, покласти чебрець.
Крок 2
Для соусу очищені цибуля, часник і гострий перець порубати. Сливи, цибулю, часник і перець у сотейнику залити
оцтом, довести до кипіння, варити 10 хв і протерти через сито в чистий сотейник.
Крок 3
Влити соєвий соус, додати імбир, посолити, поперчити та уварити на третину. Полити соусом стегна зі сливами та запікати страву ще 10 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…