Рецепт “Курячий суп по-венесуельськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 1,5 л курячого бульйону
❯ 300 г відвареної курятини
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ст. л. рослинного масла
❯ 1 пучок кінзи
❯ 200 г напівтвердого сиру
❯ 2 бульби картоплі
❯ 2 качани кукурудзи
❯ 350 мл молока
❯ 6 яєць
❯ сік лимона
❯ 1 ст. л. готового попкорну для подачі
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу по-венесуельськи
Крок 1
Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати кубиками. Кинзу промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. М’ясо птиці нарізати великими шматочками, кожен качан кукурудзи розрізати на 3-4 частини. Сир дрібно нарізати.
Крок 2
Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажувати у глибокому сотейнику на олії до прозорості цибулі. Закласти шматочки птаха та обсмажити їх з усіх боків.
Крок 3
Влити в бульйон сотейник, закласти картопля та кукурудзу і готувати під кришкою на повільному вогні до готовності картоплі.
Крок 4
Влити молоко, додати сир та кінзу та готувати 3-4 хв. Суп посолити, поперчити та приправити соком лимона на смак.
Крок 5
Зменшити вогонь до мінімуму та вбити в суп яйця, намагаючись розташувати їх так, щоб вони не торкалися один одного. Накрити кришкою сотейник та готувати 4–5 хв.
Крок 6
Готовий суп розлити за порційними тарілками. Попкорн стовкти і посипати суп.