Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп з кнейдлами

Курячий суп з кнейдлами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячий суп з кнейдлами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ
    Для курячого бульйону:
    ❯ 1 домашня курка, готова до кулінарної обробки (1–1,5 кг)
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 2 середні моркви
    ❯ 1/2 бульби селери
    ❯ сіль
    ❯ 1 ч. л. горошин чорного перцю
    ❯ 5 горошин запашного перцю
    ❯ 2 бутони гвоздики
    Для кнейдл:
    ❯ 180 г маци (скрушити)
    ❯ 8 яєць
    ❯ 120 мл бульйону
    ❯ 120 г курячого жиру
    ❯ сіль
    ❯ мускатний горіх
    ❯ 1/4 пучка петрушки (порубати)
    Для супу:
    ❯ 2 середні моркви
    ❯ 1/2 пучка петрушки (порубати)
    ❯ чорний перець

    Покроковий процес приготування супу з кнейдлами

    Крок 1

    Приготувати тісто. Яйця з бульйоном та курячим жиром збити в однорідну масу, підмішати мацу і петрушку, посолити, поперчити, приправити мускатний горіх. Накрити миску харчової плівкою та помістити в холодильник мінімум на 1 годину.

    Крок 2

    Птаха нарізати. Очищені цибулини нарізати половинками, моркву і селеру – великими скибочками. Птаха і овочі викласти у форму і запікати 30-40 хв при 180 °.

    Крок 3

    У каструлі об’ємом 5 л запечені м’ясо та овочі залити холодною водою до краю посуду. Додати сіль, прянощі, довести до кипіння і варити 1,5-2 год, поки м’ясо не почне відставати від кісток. Готовий бульйон процідити.

    Крок 4

    Моркву для супу очистити, нарізати кубиками та варити до готовності в 1/3 курячого бульйону.

    Крок 5

    Бульйон, що залишився, у великій каструлі довести до кипіння. Вологими руками сформувати із тіста великі кульки (2 ст. л. тіста на 1 виріб) і занурити їх у киплячий бульйон. Варити вироби прибл. 20 хв.

    Крок 6

    М’ясо відокремити від кісток і розкласти по порційним тарілкам. У кожну тарілку покласти 2 кнейдли та залити бульйоном із морквою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп з кнейдлами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *