«Діаменю» рецепт “Курячий суп з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
38 ккал
– Курячі грудки без шкіри
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 варене перепелине яйце
– зелень кропу
– сіль
Для тесту:
– 0,5 ст. Псіліум
– 1 курячий жовток
– сіль на смак
Крок 1
Курячі грудки, цибуля і морква відварюю в 1,5 л підсоленої води, дістаю із бульйону. М’ясо та моркву нарізаю великими шматочками.
Крок 2
Змішую псилліум із жовтком і сіллю. Бульйон проціджую, доводжу до кипіння і потроху опускаю в нього тісто змоченого в воді чайною ложкою. Варю до спливу галушок.
Крок 3
У тарілки викладаю м’ясо, по половинці яйця та моркву, заливаю бульйоном, викладаю галушки, посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…