«Діаменю» рецепт “Курячий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
60 ккал
– 3 курячі стегенця
– 3 картоплини
– 1 морква
– 1 цибулина
– 30 г вермішелі
– зелень
– сіль
– мелений перець та естрагон – на смак
Крок 1
Стегенця викладаю в каструлю з холодною водою, доводжу до кипіння. Зменшую вогонь, солю, викладаю цибулину прямо в лушпинні та закриваю кришкою. Варю на малому вогні близько 30 хвилин
Крок 2
Дістаю цибулину. У каструлю додаю нарізану кубиками морква. Картоплю очищаю, мою, нарізаю кубиками та кладу в суп. Варю ще близько 15 хвилин. Додаю вермішель, варю 15 хвилин.
Крок 3
Солю, перчу, додаю естрагон. Знімаю з вогню через 5 хвилин. Даю супу настоятися 20 хвилин. При подачі додаю рубану зелень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…