Рецепт “Кус-кус із сиром тофу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 300 ккал, 22 г білків,
10 г жирів, 36 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г маринованого тофу
❯ 120 г цільнозернового кус-кусу
❯ сіль
❯ 3 ч. л. приправи для овочів
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 400 г броколі
❯ 120 г цибулі
❯ 100 г помідорів без шкірки
❯ 200 г цукіні
❯ 1 зубчик часнику
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
Крок 1
Тофу нарізати смужками. Кускус змішати в мисці з 1 чайн. ложкою приправи, посолити. Залити 380 мл окропу на крупу викласти тофу і, накривши посуд кришкою, розпарювати 8 хв.
Крок 2
Для соусу цибулю очистити та порубати. Броколі вимити та розділити на суцвіття. Цукіні очистити, нарізати та разом із цибулею і броколі обсмажити на олії. Посипати овочі приправою, що залишилася, влити трохи води та гасити 10 хв. Додати м’якуш помідорів, перемішати та готувати ще 5–6 хв. Овочі пюрувати, поперчити, заправити часником та соєвим соусом. Подати із кус-кусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…