«Діаменю» рецепт “Квасолевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
149 ккал
– 450 г консервованої квасолі
– 120 г замороженого шпинату
– цибулина
– сіль
– перець
– 5 зубчиків часнику
– 1 л курячого бульйону
– 1 лавровий лист
– пів лимона
Крок 1
Нарізану півкільцями цибулю і рубаний часник обсмажую на оливковій олії прямо в каструлі.
Крок 2
Додаю лавровий лист, квасолю без рідини та бульйон. Солю, перчу, варю 10 хвилин, потім підмішую шпинат.
Крок 3
Даю супу повторно закипіти, готую ще 1-2 хвилини. Вливаю лимонний сік, перемішую, даю трохи настоятися і подаю до столу.
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…